Jose Mourinho a semnat contractul cu Chelsea Londra

Jose Mourinho revine dupa 6 ani pe Stamford Bridge, acolo unde a petrecut in perioada 2004-2007 o parte interesanta a carierei sale de antrenor. Tehnicianul portughez, ajuns la varsta de 50 de ani, este asteptat cu bratele deschise de toata lumea de la club.

Informatia legata de parafarea noului contract dintre Mourinho si Chelsea a fost dezvaluita de un oficial al “pensionarilor” pentru ziaristii de la cotidianul “The Sun”. Conform aceleiasi surse, intelegerea se intinde pe o perioada de 4 ani, iar Jose Mourinho va primi un salariu anual de 10 milioane de lire sterline.

Jose Mourinho va fi prezentat oficial pe Stamford Bridge dupa data de 30 iunie atunci cand se incheie contractul dintre el si actuala sa echipa, Real Madrid. Jucatorii si suporterii lui Chelsea sunt extrem de nerabdatori sa-l vada pe Mourinho in actiune, conform declaratiei oficialului amintit.

In precedentul mandat pe banca albastrilor, Jose Mourinho a castigat de doua ori campionatul Angliei, o data Cupa Angliei, de doua ori Cupa Ligii Angliei si o data Supercupa Angliei.

Sursa foto: www1.skysports.com