Jose Mourinho nu mai este antrenorul echipei Real Madrid!

Florentino Perez, presedintele lui Real Madrid, a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa ca Jose Mourinho nu mai este antrenorul echipei spaniole.

“In urma intalnirii Comitetului Director din aceasta seara, va pot comunica faptul ca am ajuns la un acord amiabil cu Jose Mourinho in privirea rezilierii contractului scadent in 2016. Era momentul. Ii multumim pentru tot ceea ce a facut in timpul cat a fost alaturi de noi. La sugestia domniei sale nu va fi vorba de nicio compensatie financiara” a declarat Perez.

“Am avut o discutie normala si sincera cu Jose Mourinho despre problemele care se pot rezolva si cele care nu au solutie. Am ajuns la aceasta concluzie benefica pentru ambele parti. Nu avem niciun acord sau precontract cu un alt antrenor. Vrem sa aducem pe cineva care sa ne ajute sa facem un pas inainte. Avem stabilitate din toate punctele de vedere, si suntem mai uniti ca niciodata” a concluzionat presedintele lui Real Madrid.

Jose Mourinho a castigat trei trofee importante in perioada in care a stat pe banca “albilor”: ampionatul Spaniei in 2012, Cupa Spaniei in 2011, Supercupa Spaniei in 2012.

Antrenorul italian Carlo Ancelotti este favorit pentru a prelua conducerea tehnica a echipei Real Madrid.

Sursa foto: thesmartwallpaper.blogspot.com