Jose Mourinho, prezentat oficial la Chelsea Londra

Tehnicianul portughez Jose Mourinho a fost prezentat oficial, astazi, in postura de antrenor al echipei engleze Chelsea Londra. Evenimentul a avut loc la sala de conferinte a stadionului Stamford Bridge in prezenta a peste 250 de jurnalisti englezi si straini.

Jose Mourinho, in varsta de 50 de ani, a revenit pe banca tehnica a “Pensionarilor” unde va ramane, cel putin patru ani de acum incolo, adica perioada pe care se intinde noua intelegere dintre el si oficialii de la Chelsea.

Daca ar fi să aleg un pseudonim pentru această perioada, as alege The Happy One. Sunt foarte fericit. Timpul zboara. Parca in urma cu cateva zile eram prezentat aici, dar iata ca au trecut noua ani de cand am devenit pentru prima oara antrenor la Chelsea” a declarat jovial Jose Mourinho.

Sunt insa aceeasi persoana. M-as putea descrie ca fiind o persoana foarte fericita. Prima oara cand am sosit aici, a trebuit să construiesc o relatie emotionala, iar ulterior am inceput sa iubesc acest club” a concluzionat Mourinho.

Sursa foto: bbc.co.uk