JOSE MOURINHO se razbuna pe ATLETICO MADRID

CHELSEA LONDRA a fost eliminata de ATLETICO MADRID din semifinalele LIGII CAMPIONILOR, gruparea spaniola interzicandu-i astfel tehnicianului JOSE MOURINHO visul de a se afla pe banca gruparii engleze in finala celei mai importante competitii intercluburi din lume.

Recunoscut pentru faptul ca nu ramane niciodata dator, JOSE MOURINHO a gasit cel mai bun mod de a se razbuna pe fosta sa adversara din La Liga si din Liga Campionilor. O metoda destul de COSTISITOARE, insa una care ii va lasa descopertiti in atac pe cei de la ATLETICO MADRID.

Citeste si: CHELSEA – ATLETICO 1-3. Finala 100% spaniola! GALERIE FOTO 

Conform site-ului Goal.com, CHELSEA LONDRA l-a achizitionat pe atacantul brazilian DIEGO COSTA de la ATLETICO pentru suma de 35 de milioane de lire sterline. Mai mult, “Pensionarii” vor trebui sa scoata din buzunar alte 40 de milioane de lire sterline, suma ce va reprezenta salariul atacantului naturalizat de Spania in urmatoarele cinci sezoane.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Presa spaniola EXULTA dupa calificarea lui ATLETICO in finala 

DIEGO COSTA, in varsta de 25 de ani, a fost un ilustru necunoscut in lumea mare a fotbalului pana acum doi ani cand a intrat pe mana tehnicianului argentinian DIEGO SIMEONE care a facut din el unul dintre cei mai ravniti atacanti din lume. In sezonul in curs, COSTA a reusit sa inscrie de 36 de ori in 49 de partide disputate in toate competitiile pentru ATLETICO MADRID.

Sursa foto: marca.com