Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, amendă şi dosar penal

Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, s-a ales cu o amendă și i-a fost deschis penal pentru zădărnicirea bolilor. Afaceristul a organizat o petrecere cu ocazia zilei de naștere a fiului său într-un local din Sectorul 2. Toți cei 19 participanți la sindrofie au primit amenzi în valoare totală de 50 de mii de lei.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor”, se arată în comunicatul de presă al autorităților.

Sursa foto: adevarul