Jucator strain din Liga I lauda Steaua si Romania

Unul dintre cei mai buni si mai constanti fotbalisti straini din Liga I, fundasul polonez Piotr Celeban de la FC Vaslui, are numai cuvinte de lauda la adresa Romaniei si a echipei Steaua, in ciuda faptului ca oficialii ros-albastrii au preferat sa-l inlocuiasca pe Vlad Chiriches  cu Varela, in conditiile in care numele conationalului lui Szukala parea a fi prima optiune a gruparii din Ghencea.

Piotr Celeban le-a spus jurnalistilor din tara sa ca perceptia polonezilor despre romani este una total gresita, dar si faptul ca in campionatul intern polonez nu exista o echipa precum Steaua Bucuresti.

“In Polonia exista stereotipuri atunci cand vine vorba despre Romania. Oamenii isi inchipuie ambitia romanilor este sa vina in Germania si sa fure vreo masina, dar nu e deloc asa. Romania nu e o tara inapoiata. E membra a Uniunii Europene si creste rapid, iar Bucurestiul este foarte frumos. Si mai sunt si alte orase simpatice. Eu ma simt confortabil in Romania. Nu-mi lipseste nimic”, a spus el presei din Polonia.

“Steaua Bucuresti este un brand de prestigiu, cum noi nu avem, si are parte de o mediatizare impresionanta”, a mai spus Celeban.

Sursa foto: realitatea.net