Jucătorii de la FCSB și-au reluat antrenamentele în mijlocul pandemiei! Poliția a deschis o anchetă

Jucătorii de la FCSB și-au reluat antrenamentele, luni, în plină pandemie de coronavirus. Fotbaliștii roș-albaștrii s-a pregătit pe terenurile bazei sportive din Berceni susținând că respectă restricțiile impuse de autorități în perioada stării de urgență cauzată de COVID-19.

Astfel, jucătorii de la FCSB s-au antrenat în grupuri de câte trei supervizați de tehnicianul Bogdan Vintilă și ceilalți membri ai staff-ului grupării bucureștene. Pentru a asigura o distanță sigură între sportivi, ședința de pregătire s-a desfășurat, simultan, pe toate cele cinci terenuri ale bazei sportive de la marginea Capitalei.

“La cererea jucătorilor noştri, FCSB le-a pus acestora la dispoziţie terenurile din Baza Sportivă FCSB pentru a se pregăti în grupuri de câte trei, ca o alternativă la şedinţele de pregătire prin videoconferinţă”, se menţionează pe pagina oficială de Facebook a grupării din Liga I.

Din păcate pentru FCSB, din imaginile postate de presa sportivă se remarcă faptul că jucătorii, în ciuda comunicatului oficial al clubului, stăteau foarte aproape unul de celălalt când ascultau indicațiile antrenorului Bogdan Vintilă.

Iar acest lucru a atras după sine o anchetă a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București care s-a autosesizat în acest caz. Astfel, FCSB riscă să fie amendată drastic dacă va fi gasită vinovată. De asemenea, și jucătorii riscă să fie pedepsiți.

Sursa video: fcsb