Jucatorii de la RAPID au incasat SALARIUL pe luna septembrie

Conducerea FC Rapid a virat in contul jucatorilor si membrilor stafului tehnic SALARIUL pe luna septembrie, au declarat, vineri, surse din cadrul gruparii giulestene.

“Ieri s-au facut plati catre o parte dintre jucatori, iar astazi catre ceilalti, precum si catre membrii stafului tehnic. S-a platit SALARIUL aferent lunii septembrie”, au afirmat sursele citate de Mediafax.

Cu toate acestea, jucatorii si angajatii FC Rapid au in continuare de primit RESTANTE SALARIALE pe mai multe luni.

Citeste si: CRISTIANO BERGODI a REFUZAT oferta privind preluarea conducerii tehnice a Rapidului

Actionarul majoritar al FC Rapid, VALERII MORARU, anuntase, joi, ca in perioada urmatoare va achita la zi SALARIILE jucatorilor legitimati in prezent la formatia giulesteana. “Urmeaza sa semnam niste acorduri si le vom plati toate SALARIILE la zi celor care sunt legitimati, care joaca azi pentru Rapid”, a spus Moraru.

Jucatorii care au evoluat si in sezonul precedent la Rapid au restante contractuale intre patru si noua luni, iar antrenorul principal MARIAN RADA dezvaluia saptamana trecuta ca are de primit 14 SALARII.

Citeste si: VAMA SALVATORUL: DINU GHEORGHE este noul PRESEDINTE al FC RAPID

Clubul Rapid traverseaza o acuta criza financiara dupa ce la 7 decembrie 2012 a intrat in procedura de insolventa. Aceste probleme au continuat chiar daca din aceasta vara pachetul majoritar de actiuni al clubului a fost preluat de omul de afaceri basarabean VALERII MORARU.

Sursa foto: sptfm.ro