Jucatorii de la Rapid sunt, in continuare, cu buzunarele goale

Jucatorii echipei Rapid Bucuresti au crezut ca in momentul in care Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir au preluat formatia giulesteana problemele lor financiare au luat sfarsit. Din pacate pentru ei, situatia baneasca dezastruoasa continua, iar Cristescu si-a inchis telefonul mobil, scriu jurnalistii de la gsp.ro.

Jucatorii Rapidului au buzunarele goale, desi noul patronat al formatiei bucurestene le promitea, in urma cu doua saptamani, marea cu sarea. Mai mult, Nicolae Cristescu, unul dintre cei doi patroni ai Rapidului, anunta dupa infrangerea din prima etapa de campionat de la Vaslui: “Le multumesc acestor copii pentru daruirea lor, sunt rapidisti adevarati. Incepand de maine (nn marti) sa-i intrebati pe baieti de bani. Le vom da primele pentru meciul de baraj si ii vom aduce cu salariile la zi in perioada urmatoare” spunea acesta ziaristilor.

Sursa citata a dezvaluit faptul ca jucatorii rapidisti nu au primit niciun ban si ca actionarul Nicolae Cristescu este de negasit dupa ce si-a inchis telefonul mobil.

Sursa foto: enational.ro