Jucatorii de la STEAUA s-au antrenat, joi, cu oamenii din STAFF-ul lui LAURENTIU REGHECAMPF

Antrenamentul echipei STEAUA BUCURESTI de joi dimineata, desfasurat la Centrul de Fotbal Mogosoaia, a fost condus de staff-ul tehnicianului LAURENTIU REGHECAMPF, anuntat de finantatorul GIGI BECALI la conducerea formatiei ros-albastre.

LAURENTIU REGHECAMPF a fost prezent la Mogosoaia, dar nu a asistat la sedinta de pregatire. In aceste conditii, antrenamentul a fost condus de preparatorul fizic Thomas Neubert, impreuna cu antrenorul cu portarii, Florin Tene.

LAURENTIU REGHECAMPF, aflat inca sub contract cu echipa bulgara de fotbal Litex Loveci, a fost anuntat, miercuri seara, in functia de antrenor al formatiei Steaua Bucuresti de finantatorul gruparii ros-albastre, GIGI BECALI.

CITESTE SI: CONDITIILE IMPOSIBILE PE CARE REGHECAMPF I LE-A PUS LUI GIGI BECALI

“De maine (joi, n. red.), de la ora 10,00, la antrenament la Mogosoaia va fi Reghecampf cu tot staff-ul sau. M-am inteles cu el. E sub contract, dar nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el sa nu dam detalii din contract”, a spus GIGI BECALI, miercuri seara, la postul de televiziune Digi Sport.

Conform unor informatii din presa bulgara, LAURENTIU REGHECAMPF isi va rezilia, in cursul zilei de azi, contractul cu formatia bulgara LITEX LOVECI.

In varsta de 40 de ani, LAURENTIU REGHECAMPF a mai condus formatia Steaua intre 2012 si 2014, perioada in care a castigat de doua ori titlul si o data Supercupa Romaniei. LAURENTIU REGHECAMPF  il va inlocui la conducerea echipei ros-albastre pe NICOLAE DICA, tehnician care a fost interimar pentru un meci dupa demisia lui MIREL RADOI de duminica.

Echipa STEAUA BUCURESTI a incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata cu ASA Targu Mures, miercuri, la Cluj-Napoca, in cadrul etapei a 20-a a Ligii I la fotbal.

Sursa foto: