Jucatorii din LIGA I ameninta cu GREVA!

Fotbalistii din Liga I se pregatesc de revolta! Fotbalistii ameninta cu GREVA in contextul in care regulamentul FRF ar putea sa fie schimbat in favoarea patronilor, iar cluburile vor putea intirzia SALARIILE cu patru luni, nu cu trei ca pina acum.

Initiatorul noii modificari ar urma sa fie Valeriu Argaseala. Potrivit Fanatik.ro, in urma cu o luna, dupa ce jucatorii stelisti si-au exprimat nemultumirea pentru RESTANTELE SALARIALE si au amenintat clubul ca vor cere ruperea contractelor pentru SALARIILE NEPLATITE, Gigi Becali i-a ordonat lui Valeriu Argaseala, prin prisma calitatii sale de membru in Comitetul Executiv al FRF, sa propuna modificarea regulamentelor sportive. Schimbarea vizeaza cuantumul lunilor de restante in baza carora orice jucator poate solicita comisiilor rezilierea contractului cu clubul pentru justa cauza sportiva! 

Citeste si: RETROGRADAREA FACE “VICTIME”: CORONA BRASOV SE VA DESFIINTA!

“Vali, vorbeste cu aia din Comitet si schimbati regulamentul, sa poata depune memorii dupa patru luni de restante, nu dupa trei ca acum! Pai au ajuns jucatorii sa ma ameninte!?”, a spus Gigi prin telefon, potrivit sursei citate.

Daca membrii Comitetului Executiv vor accepta, sambata, 28 iunie, cu ocazia intrunirii, solicitarea lui Argaseala, fotbalistii din Liga 1, sint hotariti sa faca front comun si sa intre in GREVA.

“Am mai auzit de aceasta varianta, insa pina acum nimeni nu a pus-o in practica oficial. Dar daca aceasta chestiune va fi pusa in discutie, va garantez ca va iesi iures, iar jucatorii vor intra in GREVA, deja am discutat cu citiva dintre ei sa luam atitudine! De ce nu vine Argaseala in Comitetul Executiv sa propuna sa fie doua luni de neplata, ca in trecut! Pai au facut-o la trei luni si acum vor sa fie chiar patru?! Este inadmisibil, se incalca prevederile FIFA!”, a declarant Emilian Hulubei, presedintele AFAN, membru in Comitetul Executiv al FRF.

S-A PUS SECHESTRU PE JUCATORII ECHIPEI FC VASLUI

Sursa foto: evz.ro