Jucatorii lui Juventus Torino au primit de Craciun cate o masina cadou

Echipierii formatiei Juventus Torino, liderul la zi din campionatul Italiei, au primit cadou de Craciun cate o super-masina in valoare de 50.000 de €.

Jucatorii echipei Juventus Torino au fost premiati de sponsorul echipei cu un cadou pe patru roti de Craciun. Acestia, precum si persoanele din managementul gruparii italiene, au primit, fiecare, cate un Jeep Grand Cherokee nou-nout cu ocazia Craciunului. In total, sponsporul celor de la Juventus a livrat 27 de bucati Grand Cherokee facelift vopsite in alb si negru, exact culorile echipei.

Dat fiind faptul ca Juventus Torino a pierdut calificarea in optimile Ligii Campionilor, terminad doar pe locul trei grupa din Champions League in care a evoluat, multe voci sustin ca jucatorii nu meritau aceste cadouri. Miscarea pare insa un bun exercitiu de PR care ar trebui sa contribuie pozitiv la cifrele de vanzari ale producatorului auto american controlat de cei de la Fiat.

Un cadou asemanator au primit si jucatorii celor de la Real Madrid, componentii formatiei spaniole primind masini Audi de la sponsorul german pe care il are echipa.

Sursa foto: promotor.ro