Jude Law s-a hotărât să se însoare din nou! Cine este aleasa

După o căsătorie și alte câteva relații eșuate, dintre care cea mai sonoră a fost cu Sienna Miller, după ce a devenit tată de cinci ori, iar fiul său cel mare a crescut suficient cât să-i fie cavaler de onoare, Jude Law s-a hotărât să se însoare cu psiholoaga Phillipa Coan, cu care are o relație de patru ani.

Jude Law (46 de ani) s-a hotărât să mai dea o șansă instituției căsătoriei, după ce prima lui tentativă a eșuat la numai șase ani de la nuntă. Șase ani și trei copii, căci acesta a fost bilanțul relației arătosului actor englez cu designerul Sadie Frost. Cel mai mare dintre copiii actorului îi va fi cavaler de onoare acestuia la nunta cu psiholoaga Phillipa Coan (32 de ani).

Phillipa Coan a confirmat recent logodna cu unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz, afișându-se cu inelul de logodnă primit de la Jude Law. Un inel din aur galben cu un diamant de dimensiuni impresionante. Nu mai există dubii, așadar. După patru ani de relație discretă, cei doi s-au hotărât să facă pasul cel mare. Se pare că nunta va avea loc în luna mai, într-un castel din Franța, unde se vor reuni toți prietenii cuplului din lumea filmului.

Sursa foto: TMZ