Judecătoarea de 35 de ani implicată într-un grav accident în Constanța a murit la spital! Foto în articol

Judecătoarea de la Curtea de Apel Constanța implicată într-un grav accident rutier, noaptea trecută, a murit la spital, anunță Antena 3.

Update: Mihaela Iuliana Șerban, femeia de 35 de ani, care a fost victima unui grav accident petrecut în municipiul Constanța, în după amiaza zilei de sâmbătă, 23 martie a.c., a fost judecătoare la Curtea de Apel Constanța, scrie ReplicaOnline.

Ea a murit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 23 spre 24 martie a.c., în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța. Cu doar câteva zile înainte de tragicul accident, judecătoarea a fost în vacanță, în deșert. De acolo, ea a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Facebook.
 

Știre inițială

Femeia se afla într-un vehicul cu trei roți condus de un polițist. Triciclul a fost lovit de două mașini și a luat foc. Martorii susţin că victimele au fost aruncate pe asfalt şi că femeia nu mai avea casca pe cap, lucru care probabil i-a şi fost fatal. Femeia a ajuns în comă la spital, cu un traumatism abdominal deschis. A fost intubată şi preluată de echipajul SMURD.

Femeia care a murit era judecătoare la Curtea de Apel din Constanţa. Despre poliţistul cu care plecase la plimbare, presa a scris că şi-ar fi lovit soţia, care l-a reclamat pentru violenţă domestică. Aceasta a cerut şi ordin de restricţie împotriva sa, iar bărbatul este cercetat disciplinar de către superiori.

În accident, bărbatul a suferit un traumatism de coloană lombară şi membru inferior şi a ajuns în stare conştienţă la spital. În accident au fost răniţi şi şoferii celor două autoturisme.

Se pare că cel care îl conducea, un polițist, ar fi vinovat de accident, după ce a pătruns într-o intersecție fără să acorde prioritate. Și el, dar și șoferii celor două autovehicule au ajuns cu toții la spital.

Sursa foto: captura video