Judecatoarea Elena Roventa, acuzata de luare de mita, a fost spitalizata

Judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti, acuzata de luare de mita impreuna cu alti trei judecatori de la aceeasi institutie, a fost transportata la spital, miercuri, dupa ce i s-a facut rau in arest.

Elena Roventa a fost dusa la spital din cauza unor probleme urologice, iar potrivit unor surse citate de B1 TV aceasta ar avea mai multe probleme de sanatate. Judecatoarea sustine ca suporta cu greu conditiile din arest.

Judecatoarea in varsta de 63 de ani a fost arestata preventiv marti seara, potrivit unei decizii a CAB. Aceasta este acuzata alaturi de alti trei judecatori ca ar fi primit mita pentru a solutiona favorabil mai multe dosare de insolventa. 

Citeste si: Cei patru judecatori spagari au fost arestati preventiv

Ion Stanciu, Elena Roventa, Ciprian Sorin Viziru si Mircea Moldovan, cei 4 magistrati de la Sectia a VII-a Civila,  sunt acuzati ca ar fi cerut si ar fi primit, in mod direct sau prin intermediari, spaga in bani, carne de miel sau de vita, haine, cherestea sau lambriuri, anunta Realitatea Tv.

Citeste si: Cei patru judecatori acuzati de coruptie au primit mita peste, cherestea, un televizor color, dar si bani virati pe cardul de salariu

Magistratii au cerut si primit atat sume de bani – intre 10.000 si 15.000 de lei pe luna, cat si carne si faina la cherestea si obiecte vestimentare.