Judecatorii au respins cererea lui Gigi Becali! Vadim Tudor va solicita Presedintiei gratierea latifundiarului

UPDATE: Gigi Becali vrea sa isi schimbe avocatii! Latifundiarul din Pipera i-a spus varului sau Virgil Becali ca vrea sa isi schimbe echipa de avocati deoarece este nemultumit de apararea construita de acestia! “Vreau alti avocati, ca astia sunt prosti” i-ar fi spus Gigi Becali varului sau la iesirea din ala de judecata! Avocatii lui Gigi Becali au fost ironizati inclusiv de procurori, care le-au atras atentia ca dosarul este incomplet!

UPDATE: Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat ca va solicita presedintelui Traian Basescu gratierea lui Gigi Becali!

UPDATE: Cererea de contopire a pedepselor va fi judecata pe 27 iunie, iar magistratii nu au tinut cont de cererea lui Gigi Becali care a solicitat ca sedinta sa fie una inchisa! 

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au respins cererea de suspendare a pedepsei pe o perioada de trei luni formulata de Gigi Becali si avocatii sai a fost respinsa, conform postului Romania Tv.

Cererea de suspendare a pedepsei pe o perioada de trei luni ceruta de latifundiarul din Pipera a fost respinsa. La tribunalul Bucuresti se va judeca si cererea de contopire a celor doua pedepse pe care le-a primit Gigi Becali in dosarele Schimbului de terenuri cu MApN si Valiza.

Gigi Becali va aparea si el in sala de judecata pentru a vorbi cu judecatorii pe marginea cererii de contopire a celor doua pedepse. Decizia va fi luata la finalul sedintei de judecata de astazi, un verdict urmand sa se ia in jurul orei 13.00.

In baza refuzului magistratilor de a-l elibera pentru trei luni pe fostul parlamentar, avocatii lui Gigi Becali au dreptul de a formula un recurs.

Sursa foto: adevarul.ro