JUDECATORII nu-l lasa pe DUMITRU DRAGOMIR la meciul UNGARIA-ROMANIA

CURTE APEL BUCURESTI, DUMITRU DRAGOMIR, FOST PRESEDINTE LPF, DECIZIE MAGISTRATI, CURTE APEL BUCURESTI, CONTROL JUDICIAR, DELAPIDARE, DOSAR RCS-RDS, ROMANIA-UNGARIA, EVAZIUNE FISCALA

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti (CAB) i-au dat, miercuri, o VESTE PROASTA fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), DUMITRU DRAGOMIR. Acestia au respins cererea prin care cel supranumit DON CORLEONE solicita sa fie scos de sub CONTROL JUDICIAR, informeaza postul ProTV.

DUMITRU DRAGOMIR sustinea, in cererea formulata, ca are cateva luni bune de cand se afla sub CONTROL JUDICIAR si, in plus, ar fi dorit sa mearga la meciul UNGARIA – ROMANIA, din preliminariile pentru turneul final al CAMPIONATULUI EUROPEAN din 2016.

CITESTE SI: Dumitru Dragomir, audiat de procurorii DNA

Argumentele lui DUMITRU DRAGOMIR nu au fost luate insa in seama, iar fostul sef al fotbalului romanesc ramane sub control judiciar in dosarul drepturilor de televizare din Liga 1.

DUMITRU DRAGOMIR a fost pus sub CONTROL JUDICIAR in urma cu 16 luni, fiind acuzat de DELAPIDARE si EVAZIUNE FISCALA in dosarul RCS-RDS. Pus sub CONTROL JUDICIAR, DUMITRU DRAGOMIR nu mai poate parasi astfel tara.

Sursa foto: sport