JUGURTHA HAMROUN, IERTAT de COECHIPIERI! Discursul tinut de algerian in VESTIAR

Mijlocasul algerian JUGURTHA HAMROUN a tinut un discurs in vestiarul STELEI BUCURESTI prin care si-a justificat decizia de a fugi de la echipa inaintea meciului tur cu Sparta Praga, din Liga Campionilor.

JUGURTHA HAMROUN a fost iertat de colegi dupa ce le-a marturisit ca are grave probleme financiare, motiv pentru care isi doreste un transfer in tarile arabe, la un contract mai mare, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

JUGURTHA HAMROUN le-a spus colegilor ca are rate la doua apartamente in Franta si la o masina, iar salariul de la STEAUA nu-i ajunge pentru a trai decent. “JUGURTHA HAMROUN ne-a cerut scuze pentru ca a plecat de la echipa”, a confirmat si Adi Popa, mijlocasul Stelei. De altfel, finantatorul Gigi Becali a afirmat ca i-a oferit lui JUGURTHA HAMROUN 60 de mii de euro, salariu in avans pe jumatate de an, pentru ca acesta sa nu-si piarda o casa din Paris.

JUGURTHA HAMROUN este anuntat titular in partida dintre STEAUA BUCURESTI si Sparta Praga din Liga Campionilor, ce va avea loc miercuri, de la ora 20:45. In prima mansa, cele doua formatii au remizat, scor 1-1.

Sursa foto: sport