Jurnalist catre GADEA: “Mihai, este ziua mea. Esti BOU?”. FOTO in articol

Antena 3 a prezentat, duminica seara, mai multe imagini cu LIDERI POLITICI, oameni de afaceri, dar si patroni de televiziune, surprinsi in cadrul unei INTALNIRI “de taina”, pe 19 septembrie, la un hotel de lux din Capitala.

Acum, realizatorul emisiunii “Jocuri de putere” de la Realitatea TV, RARES BOGDAN, reactioneaza si declara ca stirea colegilor de la trustul Intact nu este decat o “INTOXICARE cu iz de propaganda”.

Citeste si: LOVITURA DURA PENTRU JURNALISTII ANTENA 3, CONDUSI DE FOSTUL PASTOR ADVENTIST MIHAI GADEA

“Au aruncat o STIRE FALSA pe piata, o INTOXICARE cu iz de propaganda. I-am dat duminica seara un mesaj lui Mihai Gadea prin care i-am zis: ”Mihai, este ziua mea. Esti bou?”. Toti care au fost acolo au fost la ziua mea de nastere, am implinit 40 de ani.

Am fost la un hotel foarte in regula, din nordul Bucurestiului. Au fost prezenti oameni la care tin, vedete din spatiul mediatic, prezentatori de la Realitatea, prieteni din spatiul public.

La ziua mea de nastere au fost si lideri PSD, Mircea Geoana, Iulian Iancu, Marian Vanghelie”, a explicat jurnalistul RARES BOGDAN misterul asupra intalnirii de taina.

La randul sau, liderul PDL Catalin Predoiu, prezent si el la eveniment, a declarat ca nu a fost nicidecum o reuniune politica secreta.

Citeste si: VARIANTA SOC: MIHAI GADEA, CANDIDAT SURPRIZA LA PREZIDENTIALE! FOTO

“Un jurnalist si-a aniversat ziua de nastere. Au fost invitati din toate partidele, societatea civila, familie etc. Nu a fost o reuniune politica sau ”secreta”. Am raspuns politicos si cu placere unei invitatii”, a declarat Predoiu, potrivit psnews.ro.

In imaginile publicate de Antena 3 apar mai multi lideri PNL, PDL, PMP, dar si oameni de afaceri sau patroni de televiziuni.

Sursa foto: activenews.ro, psnews.ro