Jurnalist irlandez asasinat de un sicilian, care i-a mancat inima!

Un pastor irlandez, fost jurnalist de investigatii, a fost gasit mort in casa sa din vestul Dublinului, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce autoritatile locale au constatat ca a fost batut si injunghiat mortal, informeaza BBC.

Tom O’Gorman, fostul ziarist de investigatii, a intrat intr-un conflict cu unul dintre partenerii sai de…sah. Partidele dintre cei doi se desfasurau destul de des, cei doi sahisti de ocazie intrand, in numeroase randuri, in conflicte verbale, noteaza independent.ie.

Principalul suspect este Saverio Bellante, un barbat de 34 de ani originar din orasul sicilian Palermo care locuia cu chirie in casa pastorului, care a fost arestat si dus in custodia politiei. Motivul crimei? Se pare ca italianul ar fi fost suparat ca O’Gorman ar fi mutat incorect o piesa de sah intr-un joc pe care cei doi il sustinusera anterior.

Oribila crima s-a produs in noaptea de sambata spre luni, iar politistii au explicat ca suspectul nu a consumat bauturi alcoolice. Italianul a declarat politiei ca i-ar fi mancat inima irlandezului, iar in raportul autopsiei se arata faptul ca unul dintre plamanii pastorului a fost scos si nu este de gasit.

Sursa foto: independent.ie