JURNALISTI AMERICANI UCISI IN DIRECT: Atacatorul si-a MOTIVAT gestul printr-un MANIFEST

Barbatul care a IMPUSCAT MORTAL DOI JURNALISTI in timpul unei TRANSMISIUNI IN DIRECT in estul Statelor Unite si-a exprimat FRUSTRAREA intr-un lung manifest trimis prin fax canalului ABC News ca BARBAT DE CULOARE SI HOMOSEXUAL, manifestandu-si de asemenea furia dupa atacul armat de la Charleston, relateaza Agerpres.

ABC News, care a explicat ca a primit faxul dupa “aproape doua ore” de la atacul armat ce a costat viata a doi jurnalisti de la postul local de televiziune WDBJ7, a publicat extrase foarte scurte si un rezumat al continutului manifestului pe site-ul sau, noteaza AFP.

Autorul textului “spune ca sufera de DISCRIMINARE, HARTUIRE SEXUALA SI DISCRIMINARE LA LOCUL DE MUNCA. El spune ca a fost atacat de barbati de culoare si femei albe si povesteste ca a fost atacat doar pentru faptul ca este NEGRU SI HOMOSEXUAL”, afirma ABC News.

CITESTE SI: VIDEO SOCANT: DOI JURNALISTI AMERICANI, IMPUSCATI MORTAL IN DIRECT. ATACATORUL A MURIT LA SPITAL. UPDATE

In acest manifest, autorul, “BRYCE WILLIAMS”, numele sub care lucra criminalul, afirma ca sentimentul sau de ostracizare a fost dublat de o furie nebuna dupa ATACUL ARMAT DE LA CHARLESTON in iunie, cand noua enoriasi negri au fost impuscati intr-o biserica de Dylann Roof, un sustinator al suprematiei albilor.

Bryce Williams a murit la cateva ore dupa ce i-a ucis pe cei doi jurnalisti. El s-a impuscat in cap in timp ce era urmarit de politie.

Sursa foto: cbsnews