JURNALISTI BRUSCATI si AMENINTATI la priveghiul lui ILIE VONICA

IOANA VONICA, arestata in dosarul RETETELOR FALSE, a ajuns, sambata seara, la capela din municipiul Sibiu unde este depus sicriul cu trupul neinsufletit al sotului ei, ILIE VONICA.

In momentul in care masina a parcat in fata bisericii, circa 50 de persoane, rude si prieteni, care o asteptasera afara, desi in Sibiu ploua torential, au format un scut din umbrele pentru a o feri de privirile jurnalistilor si de camerele de filmat, informeaza Mediafax.

O serie de INCIDENTE au avut loc la scurt timp dupa aceea, o parte dintre cei 20 de medici, angajati ai clinicii private a familiei VONICA, incepand sa IMBRANCEASCA, sa LOVEASCA si sa-i INJURE pe reprezentantii presei aflati la eveniment.

Citeste si: IOANA VONICA nu va putea participa la inmormantarea sotului ei 

IOANA VONICA a ramas la PRIVEGHIUL sotului trei ore, asa cum a primit dispensa de la Parchet, dupa care s-a intors in ARESTUL Politiei Capitalei.

IOANA VONICA se afla, din 22 mai, in arestul Politiei Capitalei, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva a acesteia, in dosarul retetelor false prin care s-a creat bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Citeste si: POLITIA a facut CERCETARILE PRELIMINARE in cazul ILIE VONICA 

INMORMANTAREA omului de afaceri ILIE VONICA, proprietarul Grupului Polisano, care a murit, marti, dupa ce s-a aruncat de pe acoperisul casei sale din Sibiu, va avea loc duminica, incepand cu ora 13.00. ILIE VONICA va fi INMORMANTAT in curtea bisericii din Groapa unde familia sa are un cavou.

Sursa foto: oradesibiu.ro