MITING ANTENA 3: JURNALISTII AGRESATI FIZIC, CIRCULATIE INTRERUPTA, LIDERI PSD PREZENTI. UPDATE

JURNALISTII de la postul de televiziune B1 au fost AGRESATI in timpul “PLIMBARII la COTROCENI” pusa la cale de postul concurent Antena 3. Protestul initiat de ziaristii trustului INTACT a strans in fata Palatului  Cotroceni cateva sute de nemultumiti, care, instigati fiind de acestia i-au AGRESAT FIZIC si VERBAL de multimea infierbantata.

UPDATE 18.11: ANCA VOICESCU, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, a precizat ca manifestatia este “o plimbare de seara”, dar si faptul ca nu poate preciza cati jandarmi sunt prezenti in zona!!!!!

UPDATE 18.05: GABRIELA VRANCEANU FIREA, Dan Tudorache si Codrin Stefanescu, TREI dintre liderii Partidului Social Democrat (PSD), participa la mitingul de la Palatul Cotroceni. Acestia au postat poze pe o retea de socializare afirmand cu “mandrie” ca sustin liberatatea presei!

UPDATE 17.50: Circulatia a fost intrerupta, duminica, in zona Palatului Cotroceni, din cauza unui protest impotriva presedintelui Traian Basescu. Mai multe mijloace de transport au fost blocate, dupa inchiderea circulatiei.

Aproximativ 2.000 de persoane au participat, duminica, la un protest spontan la Palatul Cotroceni. Participantii la miting au scandat “Jos Basescu” si si-au manifestat sustinerea pentru Dan Voiculescu.

ZIARISTII de la postul amintit nu au fost singurii JIGNITI si AGRESATI de protestatarii nemultumiti, toti reprezentantii mass media care nu au legatura cu trustul INTACT intrand in colimatorul persoanelor agresive. MADALINA DICU, reporter al postului B1,  a fost lovita cu piciorul in spate de un manifestant turbulent, iar CRISTI DOROMBACH de la Realitatea Tv a fost, la randul sau busculat, pentru ca a avut “nerusinarea” sa-i ia apararea reporteritei.

CITESTE SI: ANTENA 3 organizeaza un PROTEST la Palatul COTROCENI 

Angajatii din trustul Intact au convocat o ”PLIMBARE” in jurul PALATULUI COTROCENI, anuntata de imediat dupa condamnarea primita de Dan Voiculescu in dosarul ICA. 

Plimbarea insa este un PROTEST, asa cum a certificat si jurnalistul Intact Radu Tudor intr-o postare pe blogul sau. ANTENA 3 insa a promovat aceasta chemare in stada drept o ”plimbare”, dat fiind ca un astfel de protest ar fi neautorizat. 

Sursa foto: captura B1