MAE dezminte faptul ca jurnalistul ANDREI MARIAN MIHAI a fost RANIT in timpul ATENTATELOR TERORISTE de la PARIS

ANDREI MARIAN MIHAI, un JURNALIST ROMAN in varsta de 30 de ani, care lucreaza pentru France 24, a fost RANIT in ATENTATELE de vineri seara de la PARIS, au anuntat apropiatii tanarului, pe pagina sa de Facebook.

UPDATE 13.10MAE reafirma ca cetateanul roman ANDREI MARIAN MIHAI nu a fost ranit in atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE ca informatiile aparute pe contul sau de Facebook au fost postate de alte persoane si nu sunt veridice.

STIRE INITALA

“Acest mesaj il scriu cu lacrimi de durere, pentru reporterul nostru drag si scump, ANDREI MARIAN MIHAI, RANIT GRAV in timpul ATENTATELOR TERORISTE din FRANTA. Multa sanatate Andrei, rezista, lupta, viata este frumoasa”, a scris un apropiat al lui ANDREI MARIAN MIHAI pe Facebook.

CITESTE SI: STARE DE ALERTA LA PARIS: PESTE 153 DE MORTI SI 200 DE RANITI IN MULTIPLUL ATAC TERORIST. UPDATE

Potrivit informatiilor postate de apropiatii sai pe pagina de Facebook, ANDREI MARIAN MIHAI este internat intr-un SPITAL din capitala FRANTEI. Potrivit Ministerului roman al Afacerilor Externe, pana la aceasta ora nu exista nicio informare oficiala din partea autoritatilor franceze in acest sens.

Sursa foto: facebook