Jurnalistul OVIDIU MARINCEA, numit consilier al directorului SRI, EDUARD HELLVIG

Jurnalistul OVIDIU MARINCEA a fost numit, incepand de luni, in functia de consilier al directorului Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig.

OVIDIU MARINCEA va coordona comunicarea publica a SRI. Jurnalistul are 36 de ani si o experienta de peste 10 ani in presa scrisa, online si televiziune, se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul Serviciului Roman de Informatii.

“Prezenta lui in cadrul Serviciului Roman de Informatii va constitui un avantaj in procesul de transparentizare si de deschidere a institutiei catre cetateni. Este necesar ca SRI sa se consolideze si in ceea ce priveste procesul de comunicare, de aceea ma bucur ca ni s-a alaturat si sunt convins ca impreuna vom face pasi importanti in directia profesionalizarii comunicarii publice a Serviciului”, a declarat directorul SRI, Eduard Hellvig, conform comunicatului.

OVIDIU MARINCEA, citat in comunicat, spune ca a militat pentru “comunicarea si deschiderea tuturor institutiilor statului fata de public”. “Apreciez ca adevarata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat sa lucrez intr-una dintre cele mai respectate institutii ale statului roman”, a afirmat jurnalistul.

Sursa foto bn24