Jurnalul TVR a IGNORAT cu desavarsire manifestatiile de solidaritate cu DIASPORA de vineri

PRESEDINTE, COMISIA DE CULTURA, SENAT, GEORGICA SEVERIN, PSD, PROIECT DE LEGE, SEPARARE, FUNCTII, PRESEDINTE, CA, TVR, DIRECTOR GENERAL, ALOCARE DE FONDURI, TRANSMITERE, COMPETITII SPORTIVE

Jurnalul de la ora 20.00 de la TVR 1, cel mai important al zilei, nu a inclus nicio informatie despre manifestatiile de solidaritate cu diaspora ale cetatenilor din Cluj, Timisoara, Bucuresti, Iasi, Arad, Oradea si celelalte orase din Romania, informeaza Hotnews.

In ciuda faptului ca a avut o corespondenta live din Timisoara chiar in timpul manifestatiei, producatorii Telejurnalului au preferat o stire despre cazul unor copii intoxicati cu sarmale. In aceeasi ordinde de idei, pe parcursul emisiunii de stiri au fost amintite insa manifestatiile antiguvernamentale din Ungaria si Italia, noteaza sursa citata.

CITESTE SI: PROTESTE AMPLE IN TARA. Manifestantii au scandat “Plagiatorul ne fura viitorul” si “Klaus, Klaus, Klaus, scapa-ne de Mickey Mouse!” VIDEO 

De altfel, nici radioul public nu a mentionat in stirile de seara manifestatiile. 

Pe TVR 2, in Ora de stiri de la orele 22.30, a fost difuzata o stire cu imagini din mai multe orase sub titlul “Campania se termina in strada. Mii de oameni din marile orase solidari cu romanii din diaspora”.

CITESTE SI: Tinerii din PSD Timisoara, flash-mob in Piata Victoriei. “Noi gandim la fel, mintim la fel…” VIDEO 

Sursa foto: realitatea.net