JUSTIN BIEBER va deveni tatic? Ar fi lasat insarcinata o mare diva de peste Ocean

Justin Bieber da lovitura de gratie printr-o stire care a facut senzatie in presa tabloida americana. Celebrul cantaret ar putea deveni in curand tatic, sau cel putin lasa sa se inteleaga surse apropiate artistului.

Surprinzator, nu Selena Gomez ar fi femeia lasata insarcinata de Bieber, ci o alta celebritate, Miranda Kerr, fost “ingeras” Victoria’s Secret.

In urma cu cateva saptamani, Justin Bieber si Orlando Bloom, fostul sot al Mirantei Kerr, au avut n conflict in fata unui club din Ibiza fara a se cunoaste adevaratul motiv al disputei.

CITESTE SI: JUSTIN BIEBER SI ORLANDO BLOOM, SCANDAL IN IBIZA

Dupa acel incident s-au aflat mai multe detalii despre viata privata a celor implicati, informatiile mergand spre concluzia ca tocmai Justin Bieber a fost motivul despartirii dintre Orlando Bloom si Miranda Kerr.

Vestea ca Miranda Kerr poarta in pantece copilul lui Justin Bieber a fost facuta de americanii de la revista Star. Fostul “ingeras” Victoria’s Secret nu a dat nicio declaratie oficiala, insa, surse apropiate vedetei au indicat ca zvonul esteadevarat.