“JUSTIN BIEBER a murit in accident”, zvonul care a iscat panica in randul fanilor

“JUSTIN BIEBER A MURIT intr-un accident de masina”. Acesta este mesajul care i-a pus pe jar pe fanii cantaretului JUSTIN BIEBER, care au ramas consternati cand au citit asta. 

Zvonul a fost publicat de un blog de peste Ocean. Initial, pe internet a aparut o poza insotita de mesajul “Justin Bieber a murit intr-un accident de masina. Conducea cu 125 kilometri pe ora”. Mesajul macabru a fost preluat de un utilizator de Twitter, iar de aici a iesit o adevarata isterie generala pe retelele de socializare, scrie site-ul RTV, care citeaza presa din SUA.

Daca unii dintre cititori au dat crezare informatiei, ceilalti si-au dat seama ca totul e doar o gluma proasta, mai ales ca Justin Bieber “moare” in aproape fiecare an.

Justin Bieber a fost arestat, dupa ce a fost prins baut la o cursa de masini

Reamintim ca Justin Bieber a fost arestat, nu demult, pentru ca participa la o cursa ilegala de automobile intr-o zona rezidentiala din Miami Beach, la bordul unui automobil Lamborghini decapotabil. El ar fi participat la acea cursa alaturi de un tanar rapper din California.

Potrivit procesului verbal intocmit de politie, Justin Bieber, care nu are varsta legala pentru a consuma alcool in Statele Unite (21 de ani), a intampinat dificultati in a executa testul de alcoolemie.

Justin Bieber a pledat nevinovat la cele trei capete de acuzare formulate impotriva sa, intr-o declaratie pe care avocatii lui au prezentat-o unui tribunal din Miami.

In aceeasi zi, tanarul artist s-a prezentat la Politia din Toronto care, dupa doua ore de audieri, l-a acuzat oficial de agresiune impotriva unui sofer de limuzina, comisa pe 30 decembrie 2013. Starul canadian va fi judecat pe 10 martie la Tribunalul din Toronto pentru acest caz.

Foto: Twitter