JUSTIN BIEBER apostrofat de KATE MOSS in timpul unui eveniment monden

Tupeul cantaretului canadian Justin Bieber a atins cote maxime, considerate de neacceptat de catre alti artisti celebri de peste Ocean. Recentul scandal pe care Justin Bieber l-a provocat cu actorul Orlando Bloom a fost perceput de colegii de generatie ca un razboi deschis impotriva tuturor.

Kate Moss, renumit model, este prima vedeta care isi arata deschis adversitatea fata de Bieber. Ambii au fost invitati la o petrecere de catre designer-ul italian Riccardo Tisici, moment considerat ideal de Bieber pentru a socializa cu Kate Moss.

Frumoasa blonda nu numai ca nu i-a raspuns politicos cantaretului, insa l-a si apostrofat pe acesta pentru conduita manisfestata in ultima vreme fata de alte personalitati din showbiz.

Citeste si: JUSTIN BIEBER, surprins de paparazzi intr-o postura stanjenitoare. FOTO in articol

Atitudinea modelului vine dupa ce Justin Bieber a reusit sa-l scoata din sarite pe Orlando Bloom, la o petrecere privata. Orlando Bloom a vrut sa-l loveasca in fata pe Bieber, dupa ce cantaretul a facut un comentariu nepotrivit la adresa modelului Miranda Kerr, fosta sotie a lui Bloom.

Despre Miranda Kerr se spune ca ar fi avut o aventura cu Justin Bieber, pe vremea cand inca era maritata cu Orlando Bloom.

Citeste si: JUSTIN BIEBER si ORLANDO BLOOM, scandal in Ibiza

Justin Bieber si Miranda Kerr s-au cunoscut in anul 2012, la o prezentare de moda. Potrivit informatiilor de atunci, Miranda Kerr i-ar fi spus unei prietene ca a fost in camera de hotel al lui Justin Bieber.

Stirea a provocat tensiuni in relatia dintre Miranda Kerr si Orlando Bloom, presa americana scriind ca presupusa intalnire intre model si Bieber a fost picatura care a umplut paharul in mariajul cu actorul britanic.