JUSTIN BIEBER a agatat o bruneta intr-un club din New York

Justin Bieber continua sa tina prima pagina a presei de scandal din SUA, de cele mai multe ori prin evenimente care il apropie de statutul “baiatului rau” al generatiei de tinere vedete.

Radar Online isi informeaza cititorii despre escapadele lui Bieber de saptamana aceasta. Artistul a incercat sa-si petreaca noaptea de luni spre marti in clubul Griffin din cartierul new-yorkez Meatpacking, insa accesul i-a fost insa interzis, conform unui angajat al localului, pe motiv ca nu a trecut inca de pragul majoratului.

In jurul orei 2 noaptea, Justin Bieber a fost vazut intr-un alt club din zona, interesat de o blonda simpatica, care insa l-a refuzat.

“M-a intrebat daca nu vreau sa stau la petrecerea care urma in club. Era deja 2. M-am uitat la el, i-am spus NU, am ras si am plecat mai departe alaturi de prietenii mei”, ar fi declarat fata.

In ziua urmatoare, Justin Bieber a luat-o de la capat. In jurul orei 16:30, Bieber a ajuns la clubul 1Oak, la o petrecere data de rapper-ul francez Montana.

A reusit sa intre in gratiile unei brunete imbracate intr-o rochie alba mulata, insa tot singur s-a intors la hotel.

A fost o luna plina de evenimente pentru Justin Bieber, cantaretul american fiind prezent la petreceri in mai multe orase: Boston, Indianapolis, Clevelan si New York.

Sursa foto: panotur.com