Justin Bieber este anchetat de politie pentru vandalism

Justin Bieber incepe anul 2014 cu noi probleme cu legea. Artistul este acuzat de vandalism si este anchetat de politia din Los Angeles.

Justin Bieber are noi probleme cu legea din SUA. El este acuzat de vandalism de politia din Los Angeles, fiind anchetat pentru ca ar fi aruncat cu oua in casa unui vecin. Incidentul s-ar fi petrecut in data de 9 ianuarie in Calabas, California, atunci cand casa unui vecin al lui Justin Bieber a fost atacata cu oua, scrie inquisitr.com. Justin Bieber este suspectat de politisti ca ar fi participat la aceasta actiune de vandalism in urma careia locuinta a suferit pagube de aproximativ 500 de dolari.

Mai mult, oamenii legii au facut rost si de o inrregistrare de pe o camera de supraveghere din zona in care poate fi vazut un tanar ce pare a fi Justin Bieber, chiar in timpul incidentului, aruncand numeroase oua spre locuinta cuiva.

Justin Bieber nu a fost chemat inca sa dea declaratii la politie, dar zilele viitoare va fi nevoit sa dea ochii cu politistii pentru a explica daca a participa sau nu la actul de vandalism.

Sursa foto: libertatea.ro