JUSTIN BIEBER, sfatuit de Elton John sa renunte la scandaluri

Justin Bieber a trecut demult de perioada in care era idolul adolescentilor din intreaga lume si era dat ca exemplu pozitiv pentru felul in care a reusit sa faca marele pas de la un baiat obisnuit, la un superstar.

Ipostazele jenante in care artistul canadian a fost surprins de mai multe ori de presa de scandal de peste Ocean nu aveau cum sa nu aiba ecou si in randul colegilor de breasla.

Elton John, cunoscut drept Lordul muzicii britanice, a acordat un interviu cotidianului Britain’s Events in care a povestit despre succesele adunate in 50 de ani de cariera, dar si de partea intunecata a vietii sale, marcata de numeroase distractii bahice, consum de cocaina, grandoare nesabuita si milioane de dolari risipiti pe lucruri fara valoare.

In varsta de 66 ani, Elton a recunoscut ca odata cu trecerea anilor a reusit sa se maturizeze pe deplin, renuntand total la viciile care nu de multe ori l-au tras inapoi. Britanicul a declarat ca s-ar astepta ca unele dintre vedetele muzicale ale momentului sa invete din greselile sale, facand referire la Justin Bieber si Lindsay Lohan.

“Imi pare rau pentru acesti copii”, a spus Elton John, temandu-se ca acestia vor claca mai devreme sau mai tarziu.

Pe noul sau album, lansat dupa sapte ani de pauza, Elton John a inclus si melodia „Diving Board”, o piesa meditativa care taxeaza exact betia puterii si a faimei prin versuri in care aminteste de „caderea libera din eter” si „iubirea pentru inaltimile ametitoare”.

Desi unii au vazut in aceasta melodie o retrospectiva a vietii sale, Elton John a demontat aceasta varianta explicand destul de clar ca este un avertisment lansat catre Justin Bieber si Lindsay Lohan.

Sursa foto: rtv.net