JUSTIN BIEBER SE IUBESTE CU O MOLDOVEANCA. Afla despre cine este vorba (GALERIE FOTO)

Controversatul cantaret JUSTIN BIEBER a pus ochii pe o frumoasa MOLDOVEANCA DE PESTE PRUT. Fost iepuras Playboy si fost model Victoria’s Secret, XENIA DELI i-a cazut cu tronc artistului canadian, relateaza Unica.

XENIA DELI a jucat in urma cu doua saptamani intr-un videoclip al lui Justin Bieber si se pare ca de atunci focul dragostei s-a aprins intre cei doi. Atat de tare incat Justin si Xenia sunt de nedespartit. Si, daca pana acum s-au ferit sa se afiseze in public, la sfarsitul saptamanii trecute cei doi indragostiti au avut parte de o INTALNIRE ROMANTICA, lucru care nu le-a scapat paparazzilor si nici clientilor din restaurantul unde proaspatul cuplu a luat masa.

Pe langa imaginile date publicitatii de fotojurnalisti pe Internet au aparut si scene surprinse de cei care au luat masa la acelasi local cu Justin si Xenia, in Los Angeles. Fanii au facut fotografii si au filmat chiar un moment intim intre cei doi. Pentru ca restaurantul era dotat si cu un PIAN, Justin s-a asezat in fata clapelor si a inceput sa-i faca o SERENADA XENIEI.

A cantat piesa ”LET IT BE” si, in timp ce interpreta acordurile celebrei melodii a trupei Beatles, Xenia a venit langa el sa-l asculte. Fericit alaturi de frumoasa lui, Justin a postat pe contul lui de Instagram o fotografie cu picioarele lui si ale Xeniei, stand unul langa altul in timp ce el canta la pian.

Justin este atat de fascinat de frumusetea moldovencei in varsta de 25 de ani, fost iepuras Playboy si fost manechin Victoria’s Secret, incat vrea ca Xenia sa interpreteze rolul principal in urmatorul sau videoclip, al single-ului ”WHAT DO YOU MEAN?”, care va fi lansat peste opt zile.

Xenia Deli este o focoasa moldoveanca originara din localitatera TIGHINA, de peste Prut. S-a nascut pe 27 octombrie 1989, remarcandu-se ca model al agentiei Elite. A avut o aparitie in PLAYBOY, dar si in SPORTS ILLUSTRATED, FHM sau VOGUE, in pictoriale in care modelul cu picioare interminabile apare in costum de baie. In 2012, Deli a aparut pe coperta Playboy impreuna cu binecunoscutul cantaret BRUNO MARS.

Sursa foto: unica/Instagram/hepta