JUSTIN BIEBER si SELENA GOMEZ au comis-o din nou

Justin Bieber si Selena Gomez au redevenit, de curand, “cuplul de aur” al showbiz-ului american, dupa timp de mai multe luni ce au fost despartiti.

Desi prietenii lui Justin Bieber au declarat ca noul episod din viata de cuplu a celor doi este unul serios, ei planuind chiar sa cumpere o casa in care sa locuiasca impreuna, realitatea pare a fi putin diferita.

In continuare se pare ca cei doi cantareti tin cu tot dinadinsul sa fie pe prima pagina a ziarelor de scandal de peste Ocean.

CITESTE SI: SELENA GOMEZ, DIAGNOSTICATA CU O BOALA GRAVA

Justin Bieber si Selena Gomez isi petrec cea mai mare parte a timpului impreuna, insa gurile rele sustin ca cei doi beau frecvent peste masura si se drogheaza. Asta au declarat surse apropiate cuplului, citate de HollywoodLife. “Toata lumea fuma, inclusiv Selena. Am fumat cel putin sase jointuri si o luasem razna, la o petrecere”, a povestit o sursa citata de publicatia mai sus amintita.

Se pare ca Justin Bieber are o proasta influenta asupra Selenei, ceea ce este foarte grav, deoarece ea este bolnava de lupus si viciile i-ar putea fi fatale.

Selena Gomez si Justin Bieber s-au cuplat pentru prima data in 2010. Au avut insa o relatie cu nabadai, cu multe despartiri si impacari.

CITESTE SI: JUSTIN BIEBER, MARE FUMATOR DE MARIJUANA