JUSTIN BIEBER si SELENA GOMEZ, oficial din nou un cuplu

Ultimele vesti venite din showbiz-ul american dau ca sigura o refacere a celebrului cuplu Justin Bieber-Selena Gomez. Cei doi artisti au fost fotografiati pe un aeroport din Ontario unde se imbarcau intr-un avion privat cu destinatia SUA, dupa mai multe zile de vacanta petrecute in Canada, tara de origine a lui Bieber.

Cei doi se tineau de mana si pareau foarte afectuosi unul cu altul, semn ca relatia lor este una normala pentru doua persoane care se iubesc.

Justin Bieber si Selena Gomez au avut mai multe tentative de impacare de-a lungul acestui an. In urma cu o luna au petrecut un weekend incendiar impreuna, departe insa de ochii presei, scopul principal fiind acela de a evita presiunile venite din partea jurnalistilor si a fanilor.

CITESTE SI: JUSTIN BIEBER ARESTAT IN CANADA DUPA UN ACCIDENT AUTO

Relatia dintre Bieber si Selena a debutat in februarie 2011, insa parea sortita esecului dupa ce au decis sa se desparta, in decembrie 2012, dupa mai multe scandaluri si acuze.

Chiar si despartiti, niciodata nu si-au negat sentimentele dovada fiind numeroasele ocazii in care cei doi artisti au fost surprinsi in ultimele luni la intalniri in doi, aparent nevinovate.