JUSTIN BIEBER, surprins de paparazzi intr-o postura stanjenitoare. FOTO in articol

JUSTIN BIEBER se poate lauda cu o viata extrem de activa, acest lucru fiind demonstrat si de numarul mare de aparitii in paginile ziarelor de scandal de peste Ocean.

Desele impacari si certuri cu Selena Gomez, petrecerile de pomina alaturi de fete desinhibate, presarate cu adevarate recorduri la consumul de bauturi alcoolice si chiar recenta incaierare avuta cu actorul Orlando Bloom, fac din Justin Bieber o adevarata “mana cereasca” pentru paparazzi.

Munca acestora de urmarirea a starului canadian, in varsta de 20 de ani, este recompensata periodic de acesta prin gesturi iesite din comun, chiar daca uneori sunt de-a dreptul rusinoase.

Justin Bieber s-a aflat in Spania, alaturi de prieteni, unde s-a pus pe petrecere cat e ziua de lunga. Intr-una din zile, dupa ce a stat la plaja si a inotat in mare, artistul a fost escortat de bodyguard-ul sau in camera de hotel.

Nimic iesit din comun pana aici pentru ca este normal ca artistul sa fie mereu insotit de o garda de corp. Insa, Bieber si-a acoperit capul cu un prosop portocaliu, dar nu a realizat ca pantalonii ii cazusera aproape de genunchi. Astfel, cantaretul si-a aratat in toata splendoarea lenjeria intima alba, spre deliciul fanelor.

Justin Bieber, in varsta de 20 de ani, este un cantaret de muzica pop/R&B de origine canadiana. Si-a inceput cariera profesionala pe Youtube, unde a fost descoperit de Scooter Braun, care mai tarziu i-a devenit manager. Braun a aranjat ca Justin sa-l intalneasca pe Usher la Atlanta, Georgia, ceea ce a rezultat in semnarea unui contract cu casa de discuri Island Records.

Sursa: spynews.ro