JUSTIN BIEBER surprins intr-un separeu romantic alaturi de sora vedetei Kim Kardashian

Tablodul american TMZ a facut o noua captura video in care celebra vedeta Justin Bieber pare a calcat stramb. Este vorba despre o intalnire cu Kendall Jenner, sora mai mica a frumoasei Kim Kardashian, intr-un separeu romatic al unui restaurant din Paris.

Vestea vine in contextul in care lucrurile parea a merge bine in relatia amoroasa pe care Justin bieber o are de mai mult timp cu artista Selena Gomez.

In momentul in care echipa de paparazzi si-a facut aparitia in restaurant, Bieber s-a aratat nu numai surprins de cele intamplate dar si destul de iritat, impresia jurnalistilor fiind ca acesta nu ar fi dorit niciodata sa apara fotografii de le intalnirea cu Jenner.

Chiar daca intre cei doi exista si probabilitatea unei prietenii, apropiati ai cuplului Bieber- Gomez au spus, in nenumarate randuri, ca Selena Gomez nu le suporta pe surorile Jenner!

Justin Bieber si Kendal Jenner au servit micul dejun, iar intre cei doi atmosfera parea sa fie una relaxanta si cu siguranta nu au dat impresia ca s-ar afla pentru prima data, intr-un astfel de context.

Sa fie aceasta o incercarea a lui Bieber de a o sfida pe Selena Gomez sau intre el si sora lui Kim Kardashian se infiripa ceva?

Sursa stire: spynews.ro