K1 – “Bataie Maxima” de la Craiova – ora 22.00 – LIVE TEXT

UPDATE: Invingator este Sebastian Ciobanu! Romanul nostru va merge in Final Elimination 8! Piramida greilor este castigata de Sebastian “Fiul lui Dracula” Ciobanu!

UPDATE: Inca o lovitura sub centura incasata de Ciobanu! O noua depunctare pentru Munoz! Final de meci! Ambii luptatori ridica bratele! Cele sapte reprize de astazi i-au epuizat pe cei doi luptatori! Asteptam decizia!

UPDATE:Munoz loveste pentru a doua oara sub centura! Munoz este depunctat pentru ca  a lovit si a treia oara sub centura! Incredibil !!!! Catalanul loveste si a patra oara sub centura!!!!

UPDATE: Si in a treia parte a acestei finale, echilibrul a fost cuvantul de ordine! Ciobanu a expediat o dreapta in figura catalanului, insa acesta nu a fost numarat! Vom avea un extra-round! Repriza suplimentara a inceput!

UPDATE: Ciobanu a incercat sa-l surprinda cu crosee, in timp ce Munoz a folosit mai mult loviturile de picior joase! Repriza secunda nu a adus nimic nou sau spectaculos in aceasta finala!

UPDATE: O prima repriza in care cei doi luptatori au fost extrem de precauti, atat Ciobanu, cat si Munoz parand a-si doza efortul pentru urmatoarele doua runde.

UPDATE: Catalin Morosanu a venit si el in coltul lui Ciobanu pentru a-l incuraja!

UPDATE: Urmeaza ultimul meci al galei din Sala Polivalenta din Cetatea Banilor! Finala turneului preliminar la categoria grea ii va aduce fata in fata pe Sebastian ” Fiul lui Dracula” Ciobanu si Frank Munoz! Cine va castiga acest ultim act va merge la Final Elimination 8! Sa speram ca acesta va fi Sebi al nostru!

UPDATE: Morosanuuuuuu! O lovitura de picior inalta, Mendes este la podea, portughezul este numarat pentru a treia oara si totul s-a incheiat! Victorie in prima repriza prin KO pentru Catalin “Moartea din Carpati” Morosanu!

UPDATE: Inceput excelent de meci pentru Morosanu si dupa cateva crosee bine tintite, Mendes este la podea! Portughezul se ridica insa Morosanu il trimite din nou la pamant! Cu toate acestea lusitanul nu este numarat decat o singura data!

UPDATE: Morosanu revine in ring la doua luni distanta dupa ce a luptat in finala K1! Mendes este nascut in Insulele Capului Verde, insa reprezinta tara sa de adoptie, Portugalia!

UPDATE: Urmeaza Main Event-ul galei de la Craiova! Catalin “Moartea din Carpati” Morosanu il va intalni pe Eduardo “Mandria Portugaliei” Mendes in cadrul unui Super-fight la categoria grea!

UPDATE: In repriza a doua meciul se deschide, Atodiresei greseste si grecul profita si il trimite de trei ori la podea pe sportivul nostru. Final inainte de limita, Atodiresei fiind facut KO de Exakoustidis!

UPDATE: Atodiresei trimite o ploaie de lovituri asupra lui Exakoustidis, la ultimul croseu de dreapta al primei reprize “Pitbull-ul” nostru fiind foarte aproape sa-l trimita la podea pe adversarul sau. Va incepe repriza secunda!

UPDATE: Urmeaza Super-fight-ul la categoria – 65 de kg cu “Pitbull-ul” Atodiresei in prim plan. Luptatorul nostru il va avea ca adversar in acest meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat pe grecul Stelios “Neinfricatul” Exakoustidis.

UPDATE: Reprizele a doua si a treia ne-au aratat ca surinamezul Rozenstruik este un bun incasator, insa loviturile inalte si cele cu bratele i-au adus pana la urma victoria lui Benny Adegbuyi.

UPDATE: Rundul de deschidere al meciului dintre Benny si Rozenstruik a fost unul interesant, romanul nostru lovind mai des si mai precis, in timp ce surinamezul pare deja obosit. A inceput repriza a doua.

UPDATE: Incepe prima repriza!

UPDATE: Urmeaza Super-fight-ul la categoria grea dintre Benjamin Adegbuyi (Romania) si Jairizinho Rozenstruik (Surinam). Benny al nostru abia asteapta sa se revanseze in fata surinamezului “Fara mama, Fara tata” Rozenstruik.

UPDATE: In repriza a treia Papadopoulos este numarat dupa ce a receptionat un croseu de stanga si o directa de dreapta din partea lui Badoi. Meciul s-a “incins” in aceasta runda finala, cei doi tineri luptatori incercand sa puncteze. Pana la urma arbitrii judecatori i-au dat castig de cauza lui Claudiu Badoi.

UPDATE: In runda secunda Papadopoulos s-a miscat mult mai bine, profitand de momentele in care Badoi s-a descoperit.

UPDATE: Prima repriza este domnata de sportivul nostru, insa nici replica grecului in varsta de 19 ani nu este una de neglijat.

UPDATE: Urmeaza Superfight-ul la – 71 de kg intre romanul Claudiu Badoi si Stelios Papadopoulos, un meci eliminatoriu pentru titlul mondial Superkombat. Badoi are 22 de ani si 12 victorii in circuit.

UPDATE: Sebastian Ciobanu merge in finala turneului de calificare la categoria grea unde il va intalni pe Frank Munoz.

UPDATE: A inceput repriza a treia! Rusul are nevoie disperata de o lovitura decisiva pentru a merge mai departe.

UPDATE: Toktasynov a dat primele semne de oboseala in actul secund al semifinalei, in timp ce Ciobanu a reusit sa evite elegant toate loviturile incercate de rus.

UPDATE: Prima repriza s-a incheiat. Ciobanu este in avantaj gratie croseurilor necrutatoare. A inceput runda secunda.

UPDATE: Toktasynov si Ciobanu reusesc sa smulga ropote de aplauze din tribune inca de la primele schimburi de lovituri. Ciobanu este ceva mai rapid, si lovitura de stanga a acestuia il trimite pe rus la podea, insa meciul continua.

UPDATE: Urmeaza primul superfight al serii in care este implicat un luptator roman. “Fiul lui Dracula” Ciobanu il va intalni pe “Ciocanul” Toktasynov din Rusia in cea de-a doua semifinala a turneului de categorie grea.

UPDATE: Frank Munoz a pierdut teren in runda a treia in fata lui Falin, insa sportivul german nu a reusit sa recupereze terenul pierdut. Munoz a primit decizia judecatorilor si merge mai departe in piramida.

UPDATE: Finalul reprizei a doua il gaseste pe acelasi Munoz in avantaj.

UPDATE: S-a incheiat prima repriza a luptei dintre Falin si Munoz, cu un usor avantaj pentru catalan, acesta punctand gratie low kick-urilor. A inceput repriza secunda.

UPDATE: A inceput prima repriza a disputei dintre Falin si Munoz. Deocamdata cei doi “grei” se tatoneaza.

UPDATE: Catalin Morosanu revine in ring la doua luni distanta de finala K1!

UPDATE:  In cateva momente va incepe prima semifinala a turneului de calificare la categoria grea intre germanul Nikolaj Falin si catalanul Frank Munoz.

In aceasta seara, cu incepere de la ora 22.00, la sala Polivalenta din Craiova va avea loc Gala Kombat World Grand Prix, in cadrul careia vor fi programate cinci superfight-uri, dar si un turneu de calificare la categoria grea pentru Final Elimination 8.

Printre luptatorii straini care si-au confirmat participarea in gala de la Craiova se numara si neamtul Nikolaj Falin, grecul Stauros Exakoustidis si rusul Vladimir Toktasinov.

Luptatorii romani vor avea de infrunta adversari de calibru din circuitul disputelor  K1. Iata cum arata tabloul disputelor in care vor fi prezenti reprezentantii nostri:

Felipe Micheletti – Sebastian Ciobanu

Ionut Atodiresei – Stauros Exakoustidis

Benny Adegbuyi – Jairzinho Rozentruik

Catalin Morosanu – Eduardo Mendes

Stelios Papadopoulos – Claudiu Badoi

Sursa foto: ziarelive.ro