Kamara a povestit, cu lux de amănunte, infidelitatea soției sale, Oana

Kamara a sărit la gâtul Oanei, soția sa, şi a desfiinţat-o. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a şterge episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

Kamara a venit în platoul emisiunii “Wowbiz”și a explicat cum s-au petrecut lucrurile.  “În ziua în care s-a întâmplat fapta, aveam concert la Galaţi, am sunat-o şi i-am zis «Ce se întâmplă, de ce eşti într-o conversaţie la 1.30? Vorbesc cu un bărbat. Oana, ce am vorbit? N-am zis că ne concentrăm pe noi, pe copil. Unde-i pasiunea?

Eu am venit spre tine, tu vii spre mine, e normal că dacă vorbeşti cu alţi bărbaţi o transmiţi lor. Ea mi-a spus că nu a făcut nimic, că doar avea o discuţie erotică. Am oprit la Focşani şi le-am spus părinţilor ei. Nu se poate ca fiica voastră să facă aşa ceva, a doua zi, de dimineaţă, mi-a zis că trebuie să se întâlnească cu el. Mi-a zis că e doar un prieten.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU! SOȚIA LUI KAMARA A RECUNOSCUT CĂ L-A ÎNȘELAT PE CÂNTĂREȚ

Am vorbit şi cu omul respectiv, că ştiam că a fost căsătorit, că are trei copii. Nu-mi venea să cred că iese pe uşă. În seara aceea, la 23.00 aveam întâlnire cu un regizor, la 22.00 o sun, iar Oana mi-a zis că mai stă, că îi place discuţia.

În acel moment, l-am luat pe Leon şi ne-am dus acolo. Am întrebat-o dacă e atrasă de el, am întrebat-o de mai multe ori. I-am zis să-mi lase soţia în pace. Totul avea loc în curtea unui hotel şi am fost îndreptăţit să cred orice. Atunci, i-am zis Oanei că are trei variante: luăm o cameră pentru Leon şi noi trei mergem, în cealaltă.

La care omul s-a speriat şi n-a vrut, eu i-am zis doar ca să se plece. Iar tu, Oana, te culci cu el şi ne despărţim sau vii cu mine şi nu mai vorbeşti cu el. Mi-a fost frică, am zis că e bine să-i dau a patru variantă. I-am zis să vorbească cu cine vrea ea, dar să vină acasă. A rămas cu acel bărbat şi s-a întors acasă la 7 dimineaţa. Au sunat-o toată seara, iar la un moment dat mi-a explicat că a încercat să facă ceva cu acel bărbat, dar nu a putut”, a mărturisit Kamara.

Kamara a explicat că în acea seară soţia lui a lipsit de acasă lăsând să se înţeleagă că acela a fost momentul în care Oana ar fi călcat strâmb.   

Sursa foto: adevarul