Kamara a rămas cu buza umflată! O nouă lovitură grea pentru artist

Kamara a rămas cu buza umflată! Aflat în plin proces de divorț, artistul a fost părăsit de iubita pentru care s-a certat cu soția sa. După ce Oana i-a adus mai multe acuzații soțului ei, Kamara a încercat să se apare, atât pe el, cât și pe noua lui iubită, Mădălina. Însă, Mădălina a decis să îl părăsească pe cel cu care a trăit o idilă-fulger de aproximativ 2 luni.

Iubita lui Kamara a fost surprinsă ieșind din blocul în care locuia cu artistul. Mădălina era foarte supărată, având lacrimi în ocji și un bagaj roz pe care îl căra după ea, semn că relația s-a încheiat la fel de brusc cum a început. În timp ce trăgea valiza, Mădălina a mărturisit reporterilor că relația s-a terminat chiar de ziua cântărețului, dar nu a dorit să ofere detalii despre motivul care a produs separarea. Nu a declarat dacă se va întoarce în Brașovul natal sau dacă va rămâne în București.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU! SOȚIA LUI KAMARA A RECUNOSCUT CĂ L-A ÎNȘELAT PE CÂNTĂREȚ

“Da, ne-am despărțit. Ne-am despărțit chiar de ziua lui… Nu, nu e acasă. Nu vreau să comentez mai mult. (…). Mă ajută prietena mea cu bagajele și merg cu taxi (…) Și așa mi-ați distrus toată viața, acum ce mai vreți? Lăsați-mă în pace!”, a spus Mădălina, fosta iubită a lui Kamara, în cadrul emisiunii „Wowbiz”.

Sursa foto: facebook