Kamara s-a combinat cu o concurentă de la Te vreau lângă mine! E mai mică decât el cu 21 de ani

Kamara Ghedi este din nou îndrăgostit! Click! a aflat că femeia care i-a intrat la inimă este nimeni alta decât Roberta Alexa, o fostă concurentă de la ”Te vreau lângă mine” (Kanal D) şi unde se afla în căutarea unui partener de viaţă. Conturile sociale ale artistului sunt pline de fotografii cu cei doi îndrăgostiţi.

La începutul anului, Kamara a fost protagonistul unui scandal de proporţii cu soţia, Oana, şi cu iubita lui de la acea vreme, Mădălina, pe care o cunoscuse într-un mall din Braşov. Obosit de tot acest triunghi conjugal, solistul le-a părăsit pe amândouă, iar acum zâmbeşte din nou în braţele Robertei Alexa, mai tânără decât el cu 21 de ani.

Citește și: MOTIVUL PENTRU CARE CĂTĂLIN MOROȘANU A REFUZAT SĂ FIE BODYGUARDUL LUI GIGI BECALI

”Frumoasa mea prinţesă” sau  “Cred că şi florile sunt fericite în braţele tale”,  sunt doar câteva mesaje siropoase plasate de el în dreptul unor imagini publicate de Roberta pe Instagram. Contactată de Click!,  aceasta a vorbit despre relaţia lor: “Da, suntem împreună de ceva vreme. Sunt fericită alături de el”.

Roberta Alexa şi-a încercat norocul şi la emisiunea ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D: ”Este o chestie mai veche. Acolo nu mi-am găsit pe nimeni, nu a fost să fie”. Deşi Kamara încă nu este despărţit din punct de vedere legal de Oana, pe Roberta nu pare să o deranjeze acest mic amănunt: ”Ştiu că este însurat, ştiu totul despre el, am discutat despre asta”, a mai adăugat ea.

Sursa declarații și foto: click.ro