UITA DE REGIM si DIETE! 5 POZITII SEXUALE care te ajuta SA ARZI CALORIILE

Cand faci sex cu partenerul, de ce sa nu imbini UTILUL CU PLACUTUL? Incercati POZITII NOI, care solicita diverse grupe musculare si care, cu un pic de antrenament, pot sa aduca focuri de artificii in relatia voastra.

LACATUL

Te asezi pe marginea unei mese sau a unui birou, sprijinindu-te cu mainile duse la spate. Partenerul tau se asaza in fata ta – iar tu ii incercuiesti talia cu picioarele. In felul acesta, nu obtii doar placere sporita, ci iti fortifici si muschii bratelor si ai spatelui. Iar partenerul tau isi pune la lucru muschii abodmenului si pe cei ai picioarelor.

CITESTE SI: SEX IN LIFT: 9 SFATURI UTILE PENTRU O PARTIDA REUSITA

MAIMUTA

Tehnica e urmatoarea: Partenerul tau se intinde pe spate si indoaie genunchii, aducandu-i spre piept. Tu te asezi deasupra, cu spatele intors la partener – ca si cum te-ai aseza pe un scaun. E o pozitie lipsita de confort pentru incepatori dar, cu un pic de exercitiu, ii vei observa avantajele. Din punct de vedere fizic, iti soliciti puternic musculatura coapselor si muschii abdominali. Poti obtine un sprijin suplimentar sprijinindu-te de mainile partenerului.

DRAGOSTEA SUSPENDATA

Partenerul tau, in picioare, te ridica in brate – iar tu ii incercuiesti talia cu picioarele. In pozitia asta, cel ce transpira cel mai tare e iubitul tau, care isi pune la lucr muschii bratelor, ai picioarelor si ai abodmenului. Tu iti vei fortifica muschii abodmenului. Pentru a va usura misiunea, poti sa rogi partenerul sa se sprijine de o masa sau de un perete.

CITESTE SI: 4 SEMNE CA ESTE UN BARBAT SLAB DOTAT

ROABA

Pe burta, stai la marginea patului, sprijinindu-te de coate, cu picioarele atarnand. Partenerul iti ridica picioarele si iti sustine picioarele, pentru a te penetra. In aceasta pozitie, iti lucrezi mulchii bratelor si pe cei abdominali. Iar pentru partenerul tau este un adevarat exercitiu de anduranta!

LUMANAREA

Intinde-te pe spate, pe podea. Barbatul inghenunchiaza in fata ta, dar nu ca sa te ceara in casatorie, ci ca sa-ti ridice picioarele spre el, la 45 de grade. Unul din picioarele tale se sprijina pe torsul lui, cealalalt, usor indepartat, e tinut de bratul iubitului. Cu cealalalt brat, de sustine in zona salelor. In aceasta pozitie originala, incercati sa pastrati ritmul. Pentru tine, miscarea e echivalenta cu 30 de abdomene… iar pentru el, e un tur de forta, mai ales la nivel de brate si spate.