KAMASUTRA E PISTOL CU APA! Pozitii ideale pentru partide de SEX care dureaza – GALERIE FOTO

Te-ai saturat ca iubitul tau sa termine cu mult timp inaintea ta? Daca vrei ca actiunea din dormitor sa se imbunatateasca, este momentul sa preiei initiativa. Schimbarea pozitiilor nu numai ca alunga monotonia, dar va poate oferi si partide de sex mai lungi. Iata cateva pozitii care iti vor ajuta iubitul sa amane momentul ejacularii.

Lingurita

Aceasta pozitie nu permite o penetrare foarte adanca, iar acest lucru nu va grabi orgasmul in cazul iubitului tau. In plus, lingurita presupune miscari lenese, fapt ce o face ideala pentru o partida de sex mai lunga. Asaza-te pe o parte, in timp ce partenerul te imbratiseaza si te penetreaza pe la spate. El este cel care controleaza miscarile si ritmul. Folosirea unui lubrifiant va usura penetrarea.

Crucea

Miscarile din aceasta pozitie sunt limitate, asa ca iubitul tau trebuie sa munceasca pentru orgasm. Penetrarea este mai adanca decat in cazul linguritei, insa pozitia este putin mai dificila. Crucea este ideala pentru zilele lenese, petrecute in pat. Iubitul tau se intinde pe o parte, iar tu in fata lui, cu genunchii indoiti si picioarele sprijinite pe soldul lui. In timpul penetrarii, iti poti stimula clitorisul pentru a ajunge mai usor la orgasm.

Imbratisati

Este o pozitie romantica, ideala pentru partidele de sex lenes. Miscarile sunt lente si pozitie permite pauze pentru saruturi pasionale. Penetrarea este adanca, insa nu permite miscari rapide, ajutandu-ti partenerul sa reziste mai mult. Iubitul tau se va aseza cu picioarele incrucisate, iar tu te vei pozitiona deasupra lui, imbratisandu-l.

Scaunelul

In aceasta pozitie, femeia sta deasupra si ea este cea care decide ritmul si adancimea penetrarii. Iubitul tau se va aseza pe un scaun, de preferat unul cu spatar, iar tu vei sta in bratele lui. Mainile lui vor fi libere pentru a-ti oferi extra stimulare.

Fata in fata

O pozitie romantica, care insa nu permite o penetrare adanca. Intindeti-va in pat, pe o parte, fata in fata. Ridica piciorul si asaza-l peste iubitul tau, permitand o penetrare mai usoara. Ca si in cazul linguritei, aceasta pozitie presupune miscari lenese, fapt ce o face ideala pentru o partida de sex care sa dureze mai mult. Nu uita de lubrifiant.

Sursa text: eva.ro