Kamasutra la birou: 5 pozitii care aprind pasiunea

O partida de amor facuta pe fuga la munca poate sa fie o fantezie la care visezi de multa vreme! Ramai peste program si abordeaza-l pe colegul cu care flirtezi!

Daca ai un iubit la birou si vreti sa va jucati putin inainte de a ajunge acasa exista cateva pozitii pe care le puteti incerca, insa inainte trebuie sa va asigurati ca va luati toate masurile de precautie ca nimeni sa nu va surprinda. Acest lucru poate sa va aprinda pasiunea, astfel ca puteti sa continuati acasa ceea ce ati inceput la birou. 

1. Pe scaunul de birou

Trebuie sa aveti grija ca acesta sa nu alunece, de aceea este de preferat sa fie mocheta pe jos pentru siguranta. Partenerul se va aseza confortabil in scaun, iar tu te asezi peste genunchii lui, perfectionandu-va pozitia in functie de miscarile pe care le preferati. El te va sustine de brau pentru a te ajuta sa te misti si sa ai o stabilitate mai buna.

2. In ascensor

Dupa pauza de tigara puteti incerca o pozitie potrivita pentru ascensor. Te poti sprijina de un perete, iar partenerul iti va sustine posteriorul in timp ce tu iti incolacesti picioarele in jurul taliei sale. Miscarile vor fi controlate de partener, tu putand sa te bucuri de fiecare moment.

3. Pe scarile de serviciu

Daca este un loc nu foarte circulat atunci e numai bun pentru o partida rapida de sex. Amandoi aveti nevoie de echilibru bun, deoarece totul de va desfasura in picioare, insa partenerul poate sa propteasca piciorul de perete pentru a va sustione pe amandoi mai usor.

4. In parcarea de la birou

Scaunele din spate pot sa-ti ofere un spatiu confortabil si destul de intim pentru o patida de amor la munca. Aveti grija unde e parcata masina pentru a nu fi surprinsi neplacut de cineva, in rest pozitiile pe care le puteti aborda depind de voi, insa cea mai potrivita poate sa fie un doggie style.

5. La toaleta

Lasa capacul peste toaleta si partenerul tau se va aseza confortabil pe el. Tu te vei aseza in poalele lui, astfel incat vei dicta toate miscarile. Poate sa fie un cadru intim pentru o partida rapida, insa trebuie sa fiti silentiosi sa sa va strecurati cu grija afara din toaleta.

 Sursa:eva