Kanye West și-a anunțat candidatura la funcția de președinte al Statelor Unite

Kanye West și-a anunțat candidatura la alegerile pentru postul de președinte al SUA care vor avea loc în luna noiembrie. “Acum trebuie să îndeplinim promisiunea Americii prin a avea încredere în Dumnezeu, a ne uni viziunile și a ne construi viitorul. Eu candidez pentru președinția Statelor Unite! # 2020VISION”, a declarat rapperul și producătorul.

Kanye West, soțul lui Kim Kardashian, este miliardar și are 43 de ani. În ultimii ani prima pagină a presei de cancan a dezvăluit problemele sale psihiatrice, observațiile controversate despre sclavie și pentru sprijinul acordat președintelui republican Donald Trump, care este foarte nepopular în lumea rapului.

Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump singur în Biroul Oval, în 2018. “Va veni momentul în care voi fi președintele Statelor Unite”, a anticipat Kanye în cadrul unui interviu cu Zane Lowe la Apple Music.

Kanye West a lansat, la finalul lunii trecute, o nouă melodie cu puternice tonuri biblice, „Spălați-ne în sânge”, însoțită de un clip care conține imagini ale demonstrațiilor anti-rasism recente care au zguduit Statele Unite.

Sursa foto: billboard