KATE MIDDLETON, data de gol de medicul familiei! Ce OPERATII ESTETICE ar avea ducesa

Sotia Printului William este admirata in intreaga lume pentru frumusetea, simplitatea si statutul sau. Cu toate acestea, potrivit ultimelor zvonuri, ducesa nu ar fi 100% naturala.

Presupusul chirurg estetician al Familiei Regale, care se prezinta drept „Dr. X”, se pregateste sa lanseze o carte in care sa dezvaluie secretele acestora.

Dupa spusele medicului, Kate Middleton ar fi suferit doua rinoplastii si o operatie de ridicare a sanilor.

Conform unei surse apropiate lui „Dr. X”, de prima rinoplastie nu s-ar fi ocupat el. Interventia ar fi avut loc in 2005, fiind un cadou de absolvire a universitatii pe care aceasta si l-a facut singura.

CITESTE SI: KATE MIDDLETON, DETRONATA! Ea este CEA MAI BINE IMBRACATA membra a unei FAMILII REGALE

In 2011, insa, nasul lui Kate a avut nevoie de anumite ajustari, moment in care „Dr. X” a intervenit in favoarea trasaturilor sale fizice.

Cat despre operatia de ridicare a sanilor, se pare ca sotia lui William ar fi luat decizia de a face aceasta schimbare in urma celor doua sarcini.

Mai mult decat atat, se pare ca ducesa nu este singura membra a Familiei Regale care ar fi apelat la chirurgia estetica.

CITESTE SI: Kate Middleton a fost criticata dur de un celebru hair-stylist: “Ii recomand sa-si vopseasca parul”

Avand in vedere secretele care ar putea iesi la iveala, Casa Regala ar face tot posibilul ca aceasta carte sa nu fie publicata.

Sursa libertatea