LIVE VIDEO DUCESA de CAMBRIDGE si FIICA sa au fost EXTERNATE. PRIMELE IMAGINI cu FETITA. UPDATE

DUCESA de CAMBRIDGE, sotia printului WILLIAM al Marii Britanii, a intrat in TRAVALIU si a fost internata, sambata dimineata, in maternitatea LINDO a spitalul St. MARY din Londra. Ducesa CATHERINE, in varsta de 33 de ani, urmeaza sa nasca in aripa LINDO a spitalul St. MARY din Londra, acolo unde l-a nascut si pe printul GEORGE, primul copil al cuplului princiar si al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, in iulie 2013, informeaza BBC.

UPDATE 20.12: Ducesa de Cambridge impreuna cu fiica sa si cu printul William pleaca de la spital.

Ducesa si fiica sa au salutat publicul si presa din fata spitalului.

Oameni din intreaga lume au postat pe retelele de socializare mesaje de felicitare pentru mica printesa si parintii ei.

Reteaua Twitter a inregistrat 4.500 de tweet-uri pe minut la ora 11.25, in momentul anuntarii nasterii printesei, cand a devenit activ contul #RoyalBaby, potrivit BBC News.

UPDATE 20.06: Ducesa de Cambridge si fiica sa vor parasi spitalul in aceasta seara, a anuntat palatul Kensington.

UPDATE 19.10: Printul William l-a adus la maternitate pe fiul sau, printul George, sa-si cunoasca sora. Inainte de a intra in maternitate, cei doi au salutat multimea. Cand a plecat de la spital, printul William le-a spus jurnalistilor ca el si sotia sa, ducesa de Cambridge, sunt “foarte fericiti” la nasterea primei lor fiice.

UPDATE 18.14: Vestea nasterii printesei de Cambridge a fost primita cu bucurie in intreaga lume si a fost marcata diferit la nivel mondial, retelele de socializare au transmis stirea concomitent si au fost inundate de mesaje de felicitare pentru ducele si ducesa de Cambridge si fetita lor, potrivit Agerpres, care citeaza editia online a BBC News.

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a participat la o ceremonie in Richmond, North Yorks, si a purtat o vestimentatie in culoarea roz, potrivit contului de Twitter #RoyalBaby, care a centralizat foarte multe mesaje de felicitare transmise prin intermediul conturilor de pe reteaua Twitter.

Turnul Londrei a fost iluminat in roz ca sa vesteasca britanicilor ca este vorba despre o fetita.

Turnul de televiziune BT din Londra a afisat pe un fundal roz mesajul “It’s a girl!”.

Compania aeriana British Airways a afisat un mesaj inedit pe tabloul curselor aeriene anuntând: “Time: 08.34 Flight: It’s a girl! Destination: London”.

Sky News Tower din Auckland (Noua Zeelanda) a fost iluminat in roz, iar la Wellington au fost trase 21 de salve de tun pentru a celebra nasterea printesei de Cambridge.

Echipajul aflat pe fregata britanica HMS Lancaster, cunoscuta si sub numele de “Fregata Reginei”, a trimis un mesaj inedit de felicitare pentru nasterea printesei pe contul de Twitter al Marinei regale britanice.

Membri ai echipajului, imbracati in uniforma de gala a marinei britanice, s-au asezat pe puntea principala a fregatei in pozitii corespunzatoare literelor ce compun cuvântul “SISTER”, iar fotografia, realizata din elicopter, a fost postata ulterior si pe contul de Twitter al Palatului Kensington.

Retelele de socializare au fost inundate de mesaje de felicitare din intreaga lume pentru cuplul regal si fetita lor.

UPDATE 17.51: Premierul britanic DAVID CAMERON si alti demnitari britanici au transmis MESAJE DE FELICITARE pentru ducele si ducesa de Cambridge si pentru fetita lor, care s-a nascut sambata la spitalul Saint Mary din vestul Londrei.

“Felicitari Ducelui si Ducesei de Cambridge cu prilejul nasterii fetitei lor. Ma bucur nespus pentru ei”, a transmis premierul britanic DAVID CAMERON pe contul sau de Twitter.

Vicepremierul Nick Clegg si sotia sa Miriam au transmis, pe contul de Twitter al demnitarului britanic, cele mai bune ganduri familiei regale.

“Felicitari ducelui si ducesei de Cambridge cu prilejul nasterii fetitei lor, multa bucurie si fericire, si în sfarsit se pot odihni”, a postat pe contul sau de Twitter liderul laburistilor britanici Ed Miliband.

“Este o stire extraordinara ca ducele si ducesa de Cambridge au o fetita sanatoasa. Ca multi altii ma bucur nespus pentru cuplul regal în aceasta zi. Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe ei si pe cei doi copii ai lor cu dragoste, sanatate si bucurie”, a transmis arhiepiscopul de Canterburry Justin Welby, potrivit BBC News.

UPDATE 16.51: PRINTUL CHARLES si sotia sa, ducesa Camilla, au declarat sambata dupa-amiaza ca sunt “deosebit de incantati” de nasterea micii printese, fiica ducesei de Cambridge si a printului William al Marii Britanii. Ei au mai anuntat ca fetita va purta titlul de printesa de Cambridge.

Mesajul a fost transmis de PRINTUL CHARLES, tatal printului William, prin intermediul unui comunicat oficial al resedintei sale oficiale, Clarence House.

UPDATE 16.11: Cateva sute de oameni s-au adunat, sambata dupa-amiaza, in fata Palatului Buckingham si a maternitatii St. Mary din Londra pentru a sarbatori nasterea fetitei ducesei de Cambridge.

Sute de persoane au imortalizat cu telefoanele mobile si camerele de filmat momentul in care pe un sevalet instalat in curtea Palatului Buckingham a fost atarnat anuntul scris privind nasterea celui de-al doilea copil al ducesei de Cambridge, sotia printului William al Marii Britanii.

De asemenea, peste o mie de persoane, intre care se numara numerosi jurnalisti si fotografii, se afla in fata maternitatii St. Mary din Londra, acolo unde ducesa Catherine a nascut-o pe fetita sa.

Potrivit BBC, unii dintre fanii familiei regale britanice poarta steaguri si bannere, multii dintre ei fiind foarte incantati ca ducesa de Cambridge a nascuta o printesa.

Totodata, multi dintre acestia au spus ca s-au adunat pentru a sarbatori nasterea micii printese si pentru a lua parte la acest moment istoric.

UPDATE 14.10: Charlotte si Alice sunt cele mai bine cotate prenume pe care le-ar putea primi cel de-al doilea copil al DUCESEI DE CAMBRIDGE, sotia printului William al Marii Britanii, potrivit caselor de pariuri din Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk.

DUCESA de CAMBRIDGE, sotia printului William, a NASCUT o FETITA, sambata, la maternitatea St. Mary din Londra, bebelusul fiind al doilea copil al cuplului princiar si al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, informeaza BBC.

Aceasta ar putea sa primeasca prenumele Charlotte – versiunea feminina a lui Charles -, in onoarea tatalui printului William si a bunicului bebelusului, printul Charles de Wales.

Dupa prenumele Charlotte, care are o cota de 2-1, urmatoarele prenume feminine preferate de pariorii britanici sunt Alice (cota 5-2), Elizabeth (6-1), Victoria (10-1), Alexandra (12-1) si Diana (16-1), potrivit casei de pariuri William Hill.

Numele oficial al fetitei DUCESEI de CAMBRIDGE ar putea fi facut public insa peste cateva zile, asa cum a fost anuntat si numele printului George, primul copil al cuplului princiar, potrivit BBC.

Pe de alta parte, potrivit BBC, ducesa de Cambridge si bebelusul ar putea parasi maternitatea St. Mary din Londra chiar in cursul zilei de sambata, intrucat familia regala britanica doreste sa se intoarca rapid la viata cotidiana.

UPDATE 13.15: KATE MIDDLETON, ducesa de CAMBRIDGE, a NASCUT o FETITADUCESA de CAMBRIDGE, sotia printului William al Marii Britanii, A NASCUT sambata o FETITA, a anuntat Palatul Kensington, potrivit Reuters.

Intr-un mesaj postat pe Twitter, Palatul Kensington a precizat ca BEBELUSUL REGAL cantareste 3,7 kilograme si ca atat mama cat si fetita sunt bine.

Palatul Kensington a anuntat ca “TRAVALIUL progreseaza in mod normal” pentru ducesa de Cambridge si a confirmat ca aceasta a fost dusa la spital cu o masina, fiind insotita de printul WILLIAM. Ducesa CATHERINE a fost internata la ora 06:00 (ora 08:00, ora Romaniei).

CITESTE SI: DUCESA KATE A LUAT O DECIZIE IMPORTANTA PENTRU CEL DE-AL DOILEA BEBELUS

Reprezentantii familiei regale a Marii Britanii au spus ca ducesa CATHERINE si sotul acesteia, printul WILLIAM, nu cunosc sexul celui de-al doilea lor copil. In ultimele luni, presa britanica a speculat insa ca DUCESA de CAMBRIDGE ar urma sa nasca o fetita, care cel mai probabil ar urma sa se numeasca Alice.

Bebelusul va fi al patrulea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa bunicul sau, printul Charles, tatal sau, printul William, si fratele sau, printul George. Atat printul WILLIAM, cat si fratele sau mai mic, printul Harry, s-au nascut tot in maternitatea Lindo, o aripa privata a spitalul St. Mary din Londra.

In ultimele zile, fani ai familiei regale britanice s-au adunat in preajma acestui spital, purtand steaguri si bannere, in asteptarea nasterii bebelusului regal. Informatia privind noua sarcina a ducesei Catherine a fost facuta publica pe 8 septembrie 2014. Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Nascut in mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, printul George este al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

CITESTE SI: PRINTUL GEORGE AL MARII BRITANII IMPLINESTE UN AN ! A INVATAT SA MEARGA / VIDEO

DUCESA de CAMBRIDGE a dezvaluit la inceputul acestui an ca bebelusul se va naste “intre mijlocul si sfarsitul lunii aprilie”. In varsta de 32 de ani, printul WILLIAM, nepotul reginei Elizabeth a II-a, ocupa locul al doilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, dupa tatal sau, printul Charles.

Pe 29 aprilie 2011, casatoria grandioasa a printului WILLIAM cu CATHERINE (KATE) MIDDLETON, celebrata la catedrala Westminster din Londra, s-a derulat in fata camerelor video ale presei din lumea intreaga, lumea intreaga fiind fascinata de acest cuplu tanar care intruchipeaza fata moderna a celei mai celebre familii regale.

Sursa foto: bbc.co.uk, hrhduchesskate.blogspot.ro/