Kate si William au primit cadou trusoul pentru noile mame din Finlanda. Pachetul include si prezervative

Printul William si sotia sa, ducesa Catherine, au primit, inainte de nasterea primului lor copil, trusoul standard pe care autoritatile finlandeze il ofera noilor mame: un pachet care include haine pentru nou-nascuti, dar si prezervative pentru parinti.

Trusoul este oferit de statul finlandez, inca din 1930.  Asfel se poate explica de ce aceasta tara are una dintre cele mai mici rate de mortalitate infantila. Obiectele din cutia de carton standard sunt unisex.

“Suntem incantati ca am primit acest cadou oferit cu generozitate de Guvernul finlandez. Este un gest foarte bine gandit si le suntem recunoscatori”, au declarat printul William si ducesa Catherine, conform purtatorului de cuvant al celor doi.

Ambasada Finlandei in Marea Britanie a confirmat faptul ca in cutie se afla si prezervative. “Pachetul oferit ducelui si ducesei de Cambridge include si prezervative. “, a declarat un purtator de cuvant al ambasadei. Prezervativele fac parte din acest trusou pentru a-i aminti proaspetei mame ca ar putea ramane din nou insarcinata. 

Sursa foto: stirifeldefel.ro