KAZAHSTAN v ROMANIA 0-0: FRF va depune o PLANGERE la UEFA

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), RAZVAN BURLEANU, a anuntat ca forul pe care il conduce va face un memoriu la UEFA dupa cele intamplate in KAZAHSTAN, in meciul din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018.

FRF reclama arbitrajul ostil al portughezului De Sousa si faptul ca suprafata de joc a fost intr-o stare deplorabila. “Vom face un memoriu la UEFA, acum rezultatul nu se mai poate intoarce, dar sunt doua puncte pe care le-am pierdut. Nu putem sa acceptam asa usor orice actiune”, a spus RAZVAN BURLEANU, citat de postul de televiziune Digi Sport.

CITESTE SI: KAZAHSTAN v ROMANIA 0-0: REMIZA ALBA PE MOCHETA INGHETATA, SOLDATA CU 2 ACCIDENTATI. REACTII

RAZVAN BURLEANU a explicat apoi motivele pentru care FRF a luat aceasta decizie. “In primul rand, a fost acea suprafata de joc, care, din punctul nostru de vedere, nu permite jocul de fotbal, iar acest lucru nu cred ca este impartasit doar de nationalele de fotbal care au jucat acolo, ci chiar de echipele de club. Sa ne uitam si la rezultatele facute de Atletico Madrid sau Galatasaray. Pe de alta parte, nici nu cred ca am fost lasati sa jucam. Pe de-o parte de violenta si de duritatea unora, iar pe de alta parte de o rea intentie sau incapacitate”, a completat Burleanu.

Echipa nationala a ROMANIEI a terminat la egalitate, scor 0-0, cu KAZAHSTAN, in etapa a treia a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2018. Aseara in grupa E s-au mai jucat si partidele Polonia –  Armenia 2-1 si Danemarca – Muntenegru 0-1.

Clasamentul GRUPEI E: 1. Muntenegru 7p, 2. Polonia 7p, 3. Romania 5p, 4. Danemarca 3p, 5. Kazahstan 2p, 6. Armenia 0p.

Sursa foto: sport