KAZAHSTAN v ROMANIA: DILEMELE lui CHRISTOPH DAUM inaintea meciului de la ASTANA

KAZAHSTAN v ROMANIA. Selectionerul CHRISTOPH DAUM are cateva dileme inaintea meciului din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2018 pe care tricolorii il vor disputa maine seara la Astana in compania nationalei KAZAHSTANULUI.

KAZAHSTAN v ROMANIA. Conform presei de specialitate, tehnicianul neamt vrea sa schimbe atacantul central, in primul unsprezece urmand sa apara Florin Andone. O alta modificare va fi cea de pe partea stanga a defensivei unde Latovlevici a facut numeroase greseli in partida cu Armenia, locul fostul stelist urmand a fi luat de proaspat refacutul Steliano Filip sau de Alin Tosca.

KAZAHSTAN v ROMANIA. Si prezenta lui Alexandru Chipciu pe postul de mijlocas stanga este sub semnul intrebarii, in conditiile in care acesta a suferit o accidentare usoara, iar Daum ar dori sa mizeze pe Bogdan Stancu, despre care considera ca are un rol tactic foarte important, chiar si in acest post. In sfarasit dar nu in ultimul rand, Daum este tentat sa mizeze in linia mediana in continuare pe Razvan Marin, dar ia in calcul si varianta titularizarii lui Eric Bicfalvi.

KAZAHSTAN v ROMANIA. Iata cum poate arata echipa probabila a ROMANIEI pentru meciul cu KAZAHSTAN: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Moti, Tosca (Filip) – Hoban, Marin (Bicfalvi) – Popa, Stanciu, Stancu (Chipciu) – Andone.

Sursa foto: gsp